Du kan leje Knaplund

Du kan leje Knaplund, hvis du skal holde fest eller samle familien en weekend. Der kan holdes receptioner, fester, kursus og teambuilding. Eller du kan leje stedet hvis du har brug for overnatning i forbindelse med I skal på messe i MCH eller til koncert i BOXEN. Vi kan være behjælpelig med det meste.

Du kan leje vores sovefløj, spisesal og køkken – enten sammen eller hver for sig. Og derudover har vi et lille selvstændigt hus, som vi kalder nr 7. Det kan også lejes og det kan give nogle flere sovepladser alt efter hvor mange I er.

Du kan læse mere her:

Udenomsarealer

Når du lejer Knaplund har du fri du adgang til næsten 7 hektar fyldt med oplevelser. Der findes en bålhytte med shelters, en multibane, hvor der kan spilles fodbold, hockey eller basket. Der er grønne arealer hvor der kan spilles forskellige spil eller lege – eller man kan blot sidde med snuden i solen ved de opstillede udendørs bord – og bænkesæt. Der kan grilles og spises udenfor.

Knaplund destilleri

Når man lejer stedet her – kan vi arrangere en privat rundvisning med smagninger i vores mikro destilleri. I det gamle værksted og i sløjd – og formningslokalerne er vi ved at bygge et mikrodestilleri. Vi glæder os til at slå dørerne op for destilleriet i efteråret 2017. I kan snart læse meget mere om destilleriet på knaplunddestilleri.dk – det åbner som sagt efteråret 2017 og hjemmesiden er lige på trapperne.

Har du spørgsmål

Vi kan sammensætte en dag, en uge eller en weekend så det passer til dit behov og hvor mange I er.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål – vi kan være behjælpelig med at planlægge præcis det du ønsker.

Ring til os, send en email eller kig forbi.